Министърът на отбраната в оставка Драгомир Заков определи като спекулации твърденията,

...
Министърът на отбраната в оставка Драгомир Заков определи като спекулации твърденията,
Коментари Харесай

Заков определи като спекулации твърденията, че изнасяме оръжие за Украйна -

Министърът на отбраната в оставка Драгомир Заков дефинира като спекулации изказванията, че България изнася оръжие за Украйна. Медийни изявления с такива заглавия се появиха след

" Аз не съм прочел сходно нещо. Това, което видях в медиите, беше по-скоро дописване на това, което е споделил. Видях, че е споделил е, че изнасяме оръжие за Полша и за съдружници. Вижте - ние имаме решение на Народното събрание, което Министерството на защитата извършва. Имаме подписан меморандум сред ТЕРЕМ и украинската компания, тъй че компаниите работят по въпроса, в тази ситуация ТЕРЕМ и украинската компания, която дава отговор за ремонта от украинска страна ", разяснява Заков пред публицисти.

Спекулация е също, че е допустимо да се понижи износа на въоръжение от България при встъпването на длъжностен кабинет, разяснява още той, представен от Българска национална телевизия. Според министъра в оставка на дневен ред в този момент е ремонтът на пистата на летище Граф Игнатиево, с цел да е готово да одобри самолетите Ф-16, които чакаме да получим от Съединените щати.

В изявлението за " Гардиън " Патков сподели, че вероятно ново служебно държавно управление на президента Румен Радев може бързо да подписа договорка с " Газпром " и внезапно да понижи износа ни за Полша. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР